مرکز مشاوره خانواده حضوری، آنلاین و تلفنی

زوجی را تصور کنید که مشکلات مادی و موانع اقتصادی آن‌ها را تهدید نمی‌کند و به نوعی از استقلال مالی خوبی برخوردار هستند اما این زوج با کوچکترین مشکل و رفتاری، شروع به بحث و جدل می‌کنند و دلخوری به وجود می‌آید. این مشکلات، مهمان 1 روز یا 2 روز آن‌ها نیست و تصور کنید که همیشه در خانه بحث و دعوا دارند. چه اتفاقی می‌افتد؟ در اینجا فقدان مشاوره خانواده کاملا حس می‌شود.

اگر بخواهیم از دیدِ جامعه روانشناسی بگوئیم، همین بحث و جدل‌های کوچک ولی دائمی، اثر مرکب را بوجود می‌آورد و در نهایت منجر به مرگ تدریجی یک رابطه و بروز مشکلات متعدد در خانواده می‌شود!

مثال دیگری برای شما می‌زنم.
یک پدر به دخترش محبت فراوانی دارد. تمام خواسته‌ها و نیازهای او را برطرف می‌کند اما با کوچکترین حرفی، اعصابش بهم می‌ریزد و حتی با وجود علاقه و محبت زیاد به فرزندش، خشم خود را با گفتن چند کلمه‌ی به ظاهر ساده ولی خطرناک تر از سلاح، انتقال می‌دهد! همین چند جمله کافیست تا سلامت روان دختر آسیب ببیند و حتی ممکن است تا چند روز یا چند هفته، روزهای بدی را سپری کند.

مشاور خانواده؛ آبِ روی آتش!

امکان ندارد که در هیچ نوع رابطه و خانواده ای مشکلاتی وجود نداشته باشد! هیچ فردی کامل نیست و قطعا همه‌ی ما، ایراداتی داریم اما این مشکلات نباید به حدی باشد که به آینده یک رابطه لطمه وارد کند. ” گاهی اوقات بال زدنِ یک پروانه در ایران، باعث وقوع طوفان در آمریکا خواهد شد! “

مشاور خانواده به اعضای خانواده، در برابر چالش‌هایی، از قبیل تعارضات بین فردی، مشکلات رفتاری فرزندان، مشکلات ارتباطی و اختلافات زناشویی در جهت بهبود و ارائه راهکارهای منطقی کمک می‌کند.

مشاوره خانواده تلفنی

چه زمانی باید به مشاوره خانواده مراجعه کرد؟

اگر شماهم در شرایطی مانند مسائل زیر قرار دارید شک نکنید که مشاوره خانواده می‌تواند راهکار موثری برای شما باشد:

1-اگر قصد ازدواج دارید و می‌خواهید طرف مقابل خود را بیشتر و عمیق‌تر بشناسید.

2-اگر در زمینه رضایت زناشویی خود دچار مشکلاتی هستید و قصد دارید کیفیت روابط خود را بهبود ببخشید.

3-اگر در آستانه طلاق و جدایی هستید و در مورد تصمیم خود شک دارید.

4-اگر در تربیت فرزندان خود با چالش مواجه شده اید.

5-اگر فرزندان شما در بحران بلوغ قرار دارند و نمی دانید چطور باید با آنها رفتار کنید.

6-اگر درگیر استرس، اضطراب، افسردگی و … هستید.

7-اگر درگیر اعتیاد هستید یا به تازگی متوجه شدید فرزندتان در بحران اعتیاد قرار دارد.

مواردی که در بالا اشاره  کردیم فقط بخشی از دلایل مراجعه به مشاوره خانواده می‌باشد. بدون شک در دنیای شلوغ امروزه بسیاری از مسائل مختلف در زمینه‌های فردی, عاطفی, خانوادگی و حتی شغلی و تحصیلی با استفاده از راهنمایی‌های مشاور به سرعت قابل حل هستند.

مشاور خانواده شامل چه مواردی است؟

از آنجایی که انسان موجودی اجتماعی است و اکثر ویژگی‌های شخصیتی افراد در بستر خانواده شکل گرفته و تکامل می‌یابد و همچنین مشکلات و چالش‌های افراد در رابطه با اجتماع و خانواده بروز پیدا می‌کنند لذا موضوع مورد بحث در حیطه مشاوره خانواده شامل موارد زیر می‌باشند: 

  • مشاوره ازدواج
    ازدواج یکی از مهم‌ترین اتفاقات در زندگی هر شخص می‌باشد لذا باید آگاهانه در این مسیر قدم برداریم تا بتوانیم شخص مناسبی را در ادامه مسیر زندگی خود انتخاب کنیم چرا که انتخاب غلط می‌تواند منجر به بروز ناکامی‌ها و آسیب‌های روانی و چالش‌هایی در زندگی افراد شود به نحوی که  زندگی فرد و خانواده او را تا آخر عمر تحت تاثیر خود قرار دهد.
    مشاوره قبل از ازدواج به افراد کمک می‌کند تا با یک دید منطقی‌تری کاندید زندگی مشترک خود را مورد بررسی قرار داده و به شناخت کامل‌تری از یکدیگر برسند و بتوانند انتخاب بهتری برای ادامه مسیر زندگی خود داشته باشند. همچنین ارتباطات خود را بهبود بخشند و آینده را پیش‌بینی کنند.
    زوجین می‌توانند مشکلاتی که باهم دارند را قبل از ازدواج شناسایی کرده و به وسیله مشاور تخصص در صدد رفع آن برآیند. مزایایی که این مشاوره دارد شامل ایجاد یک دید جمعی به جای فردی، کمک به شناسایی مشکلات محتمل در آینده و کاهش احتمال جدایی و طلاق می‌باشد.

22 دقیقه رایگان مهمان ما باشید!

برای مشاوره رایگان خانواده فرم زیر را تکمیل نمایید تا از خدمات مشاوره رایگان ساپتک ایرانیان بهره‌مند شوید.

  • مشاوره زوج درمانی
    زمانی که احساس کنیم مسئله‌ایی کیفیت رابطه زناشویی ما را تحت تاثیر خود قرار داده و و ادمه روند زندگی مشترک برای طرفین دشوار شده، می‌توان از مشاوره زوج درمانی بهره برد.این مشاوره با بررسی علت‌های سردی روابط طرفین، رویکردهای نوینی برای برطرف کردن آن پیشنهاد می‌دهد و از این طریق به طرفین کمک می‌کند تا با هماهنگی و تفاهم، به زندگی مشترک خود ادامه دهند. از جمله مزایای مشاوره زوج درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • وجود نفر سوم برای راحت‌تر شدن گفتگو‌ها بین دوطرف.
  • بازسازی اعتماد
  • احساس حمایت و شنیده شدن
  • شناسایی الگوهای مضر در رابطه
  • حل مسائل عاطفی که از وجود آنها آگاه نیستید
  • ایجاد مهارت برای شناسایی نیازها و خواسته‌های خود
  • مشاوره خیانت
    خیانت یکی از اتفاقات تلخی است که ممکن است افراد به علت‌های مختلف در طول زندگی مشترک خود تجربه کنند. در مشاوره خیانت، مشاور به بررسی علل خیانت و دلایل شکل‌گیری آن در زندگی مشترک زوجین پرداخته و راه‌کارهای مختلف را برای آسیب روانی کمتر شخص خیانت دیده و امکان ترمیم رابطه را بررسی خواهد کرد.

 

مشاوره خانواده تلفنی

 

  • مشاوره طلاق

    مشاوره خانواده طلاق فرآیندی است که طی جلساتی به زوجینی که تصمیم به جدایی و طلاق گرفتند کمک می‌کند بهترین تصمیم را در این زمینه بگیرند و به بررسی دلایل طلاق و مسائل مربوط به آن می‌پردازد. در این جلسات اشخاص نسبت به آینده و پیامدهای این تصمیم آگاه‌تر شده و با دید بازتر و منطقی‌تری مسائل و مشکلات خود را بررسی می‌کنند و احتمال بازگشت و ماندن در رابطه توسط مشاور بررسی می‌شود.

    طلاق به دلایل گوناگونی ممکن است رخ دهد، اما چه عواملی منجر به بروز طلاق می‌شود؟

  •  
  • مشاوره طلاق

    1.  
    2. خیانت: خیانت یکی از شایع‌ترین دلایل طلاق است و در واقع ارتباطات کنترل نشده و بدون چهارچوب، دلیل بیشتر طلاق‌ها می‌باشد.
    3. وجود مشکلات جنسی: ناسازگاری جنسی گاهی خود عامل اصلی طلاق است و گاهی به‌صورت غیر مستقیم سبب طلاق می‌شود؛ به این‌صورت که ابتدا به دلیل ناسازگاری جنسی، مشکلات دیگری در رابطه زناشویی به وجود می‌آید.
    4. مشکلات مالی: گاه مشکلات اقتصادی و عدم تامین معاش، زمینه‌ساز بروز طلاق بین زوجین می‌باشد. 
    5. عدم توانایی در حل تعارضات: عدم توانایی حل مسئله به هنگام تعارضات و فقدان برخورد مناسب و رفتار صحیح زوجین به هنگام بروز مشکل، یکی دیگر از علل اصلی طلاق در جامعه ما می‌باشد.
    6. مشکل در تعامل با خانواده همسر: عدم توانایی در تعامل با خانواده همسر و مشکلاتی که به دلیل این موضوع پیش می‌آید، می‌تواند به یکی از دلایل طلاق تبدیل شود.

    مجموع این عوامل به همراه دلایل بی‌شمار دیگر ممکن است فرد را مصمم به جدایی و طلاق کند. که در این میان حضور یک مشاور خانواده می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در آینده ارتباط دو طرف باشد. برای استفاده از مشاوره خانواده ساپتک لطفا روی دریافت مشاوره خانواده کلیک کرده و فرم را تکمیل نمایید.

 

طلاق عاطفی

 

  • مشاوره اختلالات جنسی
    مشاوره اختلالات جنسی نوعی مشاوره است که در آن به بررسی مشکلات جنسی افراد پرداخته و به آنها کمک می‌کند تا مسائل و مشکلات خود را در این زمینه مطرح کرده و راهکارهایی برای رفع  آن بیابند و در نهایت هدف آن بهبود عملکرد جنسی، افزایش رضایت جنسی و عاطفی در طرفین رابطه می‌باشد.
  • مشاوره استرس و اضطراب
    استرس واکنش طبیعی بدن به هنگامی است که فرد در موقعیت‌های دشوار روبه‌رو می‌شود، اما تداوم آن سبب بروز آسیب‌های روانی جبران ناپذیری در فرد شده و سبب از بین رفتن منابع انرژی و انگیزه افراد می‌شود، پژوهش‌ها نشان داده که برخی از بیماری‌های فیزیکی و بدنی انسان منشا روانی دارند که به استرس و اضطراب مرتبط هستند، لذا وجود یک مشاوره متخصص در این زمینه می‌تواند نقش بسزایی در رفع این مشکل داشته باشد.
  • مشاوره اعتیاد
    در این نوع مشاوره، روانشناس به فردی که درگیر اعتیاد و پیامد‌های ناشی از آن است، کمک می‌کند که راهکارهایی برای مدیریت اعتیاد خود پیدا کرده و آنها را در زندگی روزمره بکار گیرد تا بتواند از آن رهایی پیدا کرده و به زندگی خود بازگردد، مشاور علل گرفتاری در دام اعتیاد، خلق و خو و نحوه ارتباط با خانواده و دیگران را مورد بررسی قرار می‌دهد.

 

مشاوره ترک اعتیاد

 

  • مشاوره افسردگی
    افسردگی وضعیتی است که با احساس ناامیدی، شکست، عدم لذت از زندگی و احساس غم فراوان همراه است به نحوی که فرد افسرده انرژی لازم برای انجام کارهای روزمره خود را از دست داده و قادر به انجام آن نیست و در موارد حادتر منجر به خودکشی می‌شود.
    درمان افسردگی بسته به شدت آن ممکن است ترکیبی از مشاوره‌ روانشناسی و دارودرمانی باشد، در جلسات مشاوره، روانشناس علائم و نشانه‌های افسردگی و شیوه‌های مقابله با آن را مورد بررسی قرار داده و به فرد کمک می‌کند که روش‌های موثر برای بهبودی را بیابد.
  • مشاوره تحصیلی
    مشاوره تحصیلی نوعی از مشاوره است که به دانش‌آموزان و دانشجویان کمک می‌کند که اهداف و علاقمندی‌های خود را شناسایی کرده و راهکارهای مناسب را برای رسیدن به آن انتخاب کنند. مشاوره تحصیلی به افراد در زمینه انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب مدرسه و دانشگاه، برنامه‌های تحصیلی و مواردی از این قبیل کمک می‌کند.
  • مشاوره شغلی
    مشاور شغلی به افراد کمک می‌کند که با شناسایی علایق، استعداد خود بهترین مسیر شغلی را انتخاب کنند. در مشاوره شغلی، مشاور در مورد انتظارات مالی، سلیقه و اهداف شغلی، تجربیات شغلی و استعداد شخص صحبت کرده و آنها را مورد بررسی قرار می‌دهد.
  • مشاوره تربیت فرزندان
    والدین گاه در تربیت فرزندان خود دچار چالش و مشکلاتی خواهند شد که عدم بررسی و حل این مشکلات ممکن است سبب ایجاد آسیب‌های جبران ناپذیری بر شخصیت و روان فرزندان شود. وجود یک مشاور متخصص می‌تواند مسیر درست فرزندپروری را به والدین نشان دهد.ت

مشاور خانواده از چه روش‌هایی استفاده می کند؟

روش‌هایی که مشاور خانواده استفاده می‌کند شامل رویکردهای شناختی رفتاری، رفتار درمانی عقلانی هیجانی، درمان مبتنی بر تعهدو پذیرش و… می باشد.در این رابطه می‌توان به مصاحبه‌های فردی و خانوادگی، انجام تست‌های روانشناختی، آموزش مهارت‌های زندگی، مهارت‌های ارتباطی و حل مسئله، و همچنین ارائه آموزش‌هایی برای بهبود عملکرد والدین در مواجهه با چالش های تربیتی فرزندانشان اشاره کرد.

اگر فرزندی دارید که در دوران بلوغ قرار دارد و در رفتار با او دچار مشکل و چالش شده‌اید پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله 10 راهکار تربیت فرزندان در دوران بلوغ می‌باشد.

چرا باید از مشاور خانواده استفاده کنیم؟

طلاق عاطفی

ممکن است بسیاری از افراد با خود فکر کنند که چه لزومی دارد تا با مشاور خانواده صحبت کنند و خصوصی ترین مسائل خود را با آنها در میان بگذارند؟! امروزه با گسترش آگاهی ها و استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف در جامعه، میزان آسیب پذیری افراد و خانواده ها در جنبه های مختلف زندگی به مراتب افزایش پیدا کرده است.

از آنجایی که این گونه ابزارها و یا صحبت با اطرافیان لزوما تخصصی و کاربردی نمی باشد میبایست با مراجعه به یک فرد متخصص از امنیت روانی خود و افراد خانواده محافظت نماییم و به شکل درست و آگاهانه مسائل خود را مطرح و راهکار مناسبی دریافت نماییم. همچنین باید توجه داشت فرآیند مشاوره خانواده به صورت کاملا محرمانه انجام می شود.

چه کسانی می توانند از مشاور خانواده استفاده کنند؟

اگر شماهم در شرایطی مانند مسائل زیر قرار دارید شک نکنید که مشاوره خانواده می‌تواند راهکار موثری برای شما باشد:

1-اگر قصد ازدواج دارید و می‌خواهید طرف مقابل خود را بیشتر و عمیق‌تر بشناسید.

2-اگر در زمینه رضایت زناشویی خود دچار مشکلاتی هستید و قصد دارید کیفیت روابط خود را بهبود ببخشید.

3-اگر در آستانه طلاق و جدایی هستید و در مورد تصمیم خود شک دارید.

4-اگر در تربیت فرزندان خود با چالش مواجه شده اید.

5-اگر فرزندان شما در بحران بلوغ قرار دارند و نمی دانید چطور باید با آنها رفتار کنید.

6-اگر درگیر استرس، اضطراب، افسردگی و … هستید.

7-اگر درگیر اعتیاد هستید یا به تازگی متوجه شدید فرزندتان در بحران اعتیاد قرار دارد.

مواردی که در بالا اشاره  کردیم فقط بخشی از دلایل مراجعه به مشاوره خانواده می‌باشد. بدون شک در دنیای شلوغ امروزه بسیاری از مسائل مختلف در زمینه‌های فردی, عاطفی, خانوادگی و حتی شغلی و تحصیلی با استفاده از راهنمایی‌های مشاور به سرعت قابل حل هستند.

هدف مشاوره خانواده چیست؟

خانواده می‌تواند منبع اصلی آرامش و امنیت و تسکین دهنده و آرامش بخش روح و روان ما باشد. بنابراین مشاور خانواده با آگاهی بخشیدن و ارائه راهکارهای مناسب و کارآمد و مهارت آموزی در جهت رفع چالش‌های (فردی و خانوادگی) ایجاد شده اقدام می‌نماید تا ثبات و آرامش فردی و خانوادگی را به زندگی برگرداند.

در بسیاری از موارد روانشناس همانند یک پل ارتباطی عمل می‌کند. هنگامی که بسیاری از پیوندهای عاطفی امیدی به ادامه دادنشان نیست، هنگامی که افراد بر اثر حوادث تلخ زندگیشان مثل خیانت، ازدست دادن عزیزان، ازدست دادن شغل و… دچار یاس و افسردگی می‌شوند و در بسیاری ازموارد دیگر، روانشناس همانند یک نوش دارو عمل می‌کند و راه دوباره زندگی کردن را به افراد نشان می‌دهد.

بنابراین هدف مشاور خانواده زندگی بخشیدن به افرادیست که فکر می‌کنند دیگر زندگی کردنشان معنی ندارد.

اگر احساس می‌کنید که زندگی مشترک شما با همسر و همراه زندگیتان دچار مسئله شده و به دنبال شناسایی ریشه مشکل و راهکاری برای حل این مسئله هستید مقاله نشانه‌های طلاق عاطفی را مطالعه کنید.

یک مشاور خانواده خوب چه ویژگی هایی دارد؟

یک مشاور خانواده حرفه ای و متخصص باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  1. تخصص و مهارت در زمینه مشاوره خانواده: یک مشاور خانواده باید دارای تحصیلات و مدرک مرتبط با روانشناسی یا مشاوره خانواده باشد و همچنین باید تجربه کافی در این زمینه داشته باشد.
  2. توانایی گوش دادن فعال: مشاور خانواده باید توانایی گوش دادن فعال به افراد را داشته باشد و بتواند به آن‌ها کمک کند تا احساس شنیده شدن داشته باشند.
  1. توانایی ایجاد فضای امن برای بحث: مشاور خانواده باید بتواند فضایی ایجاد کند که افراد بتوانند به راحتی در آنجا درباره مسائل و نگرانی‌های خود صحبت کنند و احساس امنیت داشته باشند.

4.قدرت ارائه راهکارها: مشاور خانواده باید بتواند به خانواده‌ها راهکارهایی کارآمد و مناسب برای حل مشکلات خود ارائه دهد.

5.:حفظ حریم خصوصی: مشاور خانواده باید به حفظ حریم خصوصی و امنیت اعضای خانواده احترام بگذارد و اطلاعاتی که در جریان مشاوره به دست می‌آید را محرمانه نگه دارد.

دکتر مشاوره خانواده

اگر نیاز به یک مشاور با ویژگی هایی که در بالا ذکر کردیم دارید، به ما اعتماد کنید و همین حالا اقدام کنید.

چه مسائلی را باید با مشاور خانواده در میان گذاشت؟

یک روانشناس یا مشاور خانواده  با توجه به تخصص خود از طریق گفته‌های شما، احساسات و حالت‌های بدنی شما متوجه مسائل و مشکلاتی می‌شود که از آن رنج می‌برید و در پی یافتن راه‌حلی برای آن هستید لذا این خیلی مهم است که هرگز خودتان را جلوی مشاور سانسور نکنید و به بیان صادقانه حالات، احساست و افکار خود بپردازید.

برخی افراد فکر می‌کنند بعضی از مسائل از اهمیت پایینی برخوردارند پس از بیان کردن آن به مشاور خودداری می‌کنند اما ممکن است همین مسائل کوچک و بی‌اهمیت از نظر شما، کلیدی برای راه‌حل مشکل شما باشد و گره از مسائل بزرگتر باز کند.

در رابطه با گذشته و آسیب‌های دوران کودکی خود  حتما با مشاور خود صحبت کنید چرا که بسیاری از مسائل و رنج‌های انسان ریشه در دوران کودکی او دارد لذا ناراحتی و احساسات خود را ابراز کنید و نگذارید احساسات منفی درون شما جمع شوند.

مشاور خانواده آنلاین بهتر است یا مشاور خانواده حضوری؟

هر دو نوع مشاوره، یعنی مشاوره خانواده آنلاین و حضوری، می‌تواند به خانواده‌ها کمک کند تا مشکلات خود را برطرف کرده و کیفیت روابط خود را بهبود دهند. در مشاوره حضوری، فرد این امکان را دارد که در فضایی امن و محرمانه، با امنیت خاطر به راحتی در مورد مسائل خود صحبت کند. همچنین مشاور می‌تواند با استفاده از زبان بدن و مشاهده‌ی رفتار اعضای خانواده درک بهتر و راهکار دقیق‌تری ارائه دهد.

از طرف دیگر، مشاوره خانواده آنلاین می‌تواند به خانواده‌ها این امکان را بدهد که به راحتی و بدون نیاز به حضور در یک مکان خاص، از خدمات مشاوره استفاده کنند. همچنین، از این روش برای دسترسی به مشاوران با تخصص‌های خاص خارج از شهر یا کشور نیز می‌توان استفاده کرد.

در نهایت، انتخاب بین مشاوره خانواده حضوری و آنلاین (تلفنی) می‌تواند بر اساس نیاز فرد و یا متناسب با شرایط خانواده انجام شود. باتوجه به موارد ذکر شده مراجعه به روانشناس به صورت حضوری قطعا از بازدهی بالاتری برخوردار است.

اگر شما فردی هستید که در موقعیت‌های مختلف جامعه همیشه دچار استرس می‌شوید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله اضطراب اجتماعی و نشانه‌های آن را مطالعه کنید.

بهترین مشاور خانواده را از کجا پیدا کنیم؟

امروزه به لطف اینترنت و دنیای مجازی یافتن هر چیزی که بخواهید به اندازه یک جستجوی ساده در اینترنت طول میکشد. شما می‌توانید با مراجعه به سایت‌های اینترنتی، بهترین کلینیک‌ها و مراکز تخصصی روانشناس و مشاوره خانواده را پیدا کنید و از خدمات آن‌ها استفاده کنید.

مشاور خانواده

البته اگر شما آشنایی قبلی با این مراکز و متخصصین آنها نداشته باشید، نمی‌توانید به طور قطعی مطمئن باشید که آیا این مرکز خدماتی و مشاوران آن می توانند به شما کمک کنند یا خیر؟

مرکز مشاوره خانواده ساپتک کار شما را راحت می کند!

ساپتک ایرانیان با شناسایی نیاز مخاطب و باتوجه به تجربه دیرین در زمینه مشاوره خانواده و با در اختیار داشتن تیم مجرب روانشناسی، این امکان را برای شما فراهم می کند تا به سرعت بتوانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کرده و روند مشاوره خود را تسریع ببخشید.

ناگفته نماند که مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی ساپتک یکی از بهترین مراکز مشاوره خانواده در تهران به شمار می‌رود که شما می‌توانید به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی هر کجا که هستید از خدمات مرکز مشاوره خانواده ساپتک استفاده نمایید.

همچنین ساپتک برای ایرانیان خارج از کشور نیز  این امکان را فراهم کرده که بتوانند از خدمات مشاوره و روانشناسی ساپتک بهره‌مند شوند.برای دریافت خدمات مشاوره خانواده ساپتک کافی است روی دکمه دریافت مشاوره کلیک کرده و فرم را تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما تماس حاصل نمایند.

هزینه مشاوره خانواده چقدر است؟

هزینه مشاوره خانواده با توجه به تخصص روانشناس انتخابی شما و همچنین چالشی که با آن روبه‌رو هستید متفاوت می‌باشد و معمولا از مبلغ 200 هزار تومان برای هر ساعت مشاوره آغاز شده و محاسبه می‌شود. ولی در حال حاضر ما در مجموعه ساپتک ایرانیان طرح مشاوره رایگان 22 دقیقه‌ای داریم که شما می‌توانید از خدمات مشاوره روانشناسی خانواده بهره‌مند شوید.

مشاوره خانواده رایگان 22 دقیقه‌ای

مجموعه ساپتک ایرانیان برای ارائه خدمات هرچه باکیفیت‌تر اقدام به اجرای طرح مشاوره تلفنی رایگان خانواده کرده است. با استفاده از این طرح، کارشناسان ما مسائل و نیازهای شما را شناسایی کرده و بهترین راهکار متناسب با شرایط شما را پیشنهاد می‌دهند.

این طرح رایگان 22 دقیقه‌ای فرصتی را برای شما ایجاد می‌کند تا ببینید می‌توانید با مشاور خود ارتباط برقرار کنید و برای ادامه روند مشاوره تصمیم بگیرید. برای دریافت مشاوره رایگان 22 دقیقه‌ای با مجموعه ساپتک کافی است فرم زیر را پر کرده تا همکاران ما در سریع‌ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

22 دقیقه رایگان مهمان ما باشید!

برای مشاوره رایگان خانواده فرم زیر را تکمیل نمایید تا از خدمات مشاوره رایگان ساپتک ایرانیان بهره‌مند شوید.

آشنایی با مشاوران مجموعه ساپتک ایرانیان

مشاوره مجموعه ساپتک ایرانیان توسط جمعی از مشاوران خانواده و روانشناسان متخصص انجام می‌گیرد که در این لینک می‌توانید با جمعی از مشاورین ساپتک آشنا شوید. در ادامه به برخی از سوالات احتمالی شما در خصوص مشاوره پاسخ داده‌ایم. همچنین می توانید نظرات خود را در این زمینه در قسمت دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید.

22دقیقه ابتدایی به صورت رایگان می باشد و پس از آن درصورت رزرو وقت, به مدت45 دقیقه میباشد.

22 دقیقه مشاوره به صورت آنلاین(تلفنی) انجام میشود.در صورت تمایل به ادامه مشاوره میتوانید به صورت حضوری یا آنلاین با مشاور در ارتباط باشید.

برای دریافت نوبت مشاوره خانواده به صورت حضوری، تلفنی و یا آنلاین کافی است با شماره تلفن 91301505-021 تماس گرفته و یا فرم دریافت مشاوره را در همین صفحه تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

شما می توانید فرم مشاوره رایگان خانواده که در بالای صفحه قرار دارد را تکمیل نمایید تا همکاران ما در کوتاه ترین زمان باشما تماس بگیرند.

برای آشنایی و مشاهده لیست مشاوران خانواده ساپتک کافی است روی لینک رزومه مشاورین کلیک کرده و رزومه و سوابق کاری هر یک از آنها را مطالعه فرمایید.

1 دیدگاه در “مشاوره خانواده

  1. رقیه صفائی گفت:

    بسیار عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.