" کمپین تبلیغاتی "

کمپین تبلیغاتی: امروزه افراد برای ارائه محصول، معرفی برند به کاربران و همچنین برای گسترش و توسعه کسب و کار خود دست به تبلیغات می زنند، در اصل این همان چیزی هست که باعث شده‌ زندگی ما غرق در تبلیغات شود. اما باید راهی را انتخاب کرد که برای شما و کسب‌وکارتان کارساز و موثر باشد. در ادامه قصد داریم شما را با واژه کمپین تبلیغاتی، اهداف و ویژگی های آن آشنا کنیم.

کمپین تبلیغاتی چیست؟

کمپین تبلیغاتی، به مجموعه تبلیغات برنامه ریزی شده و هدفمند گقته می شود که به صورت همزان و یکپارچه انجام می شود تا پیام تبلیغاتی شما را به مخاطبان برساند.

هدف کمپین های تبلیغاتی چیست؟

کمپین‌ های تبلیغاتی هدف‌های متفاوتی دارند که بسته به نیاز کاربر تعیین می شوند. این هدف می تواند برند سازی، معرفی محصولات و خدمات، آگاه سازی یا حتی افزایش فروش باشد.

انواع کمپین های تبلیغاتی

۱-کمپین آگاهی از برند: کمپین‌های تبلیغاتی آگاهی از برند تنها یک هدف دارند و به معرفی کسب‌و‌کار شما می پردازند.

۲-کمپین تغییر نام تجاری: کمپین‌های تغییر نام تجاری برای شرکت‌هایی به‌کار می‌رود که قصد دارند مشتری را از محصول، برند یا یک خدمت جدید آگاه کنند.

۳-کمپین تبلیغات موتور های جستجو: این نوع پکیج، تبلیغاتی هستند که در موتورهای جستجو نمایش داده می‌شوند. که برای این تبلیغات، به ازای هر کلیک هزینه دریافت می‌شود.

۴-کمپین تبلیغات رسانه های اجتماعی: کمپین تبلیغات رسانه‌های اجتماعی همان‌طور که از نام آن مشخص است، تبلیغ در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می باشد.

۵-کمپین تبلیغات ایمیلی: کمپین‌های تبلیغات ایمیلی یکی از پرکاربردترین ابزارها در تبلیغات است. در این نوع کمپین شرکت ها تبلیغات خود را از طریق ایمیل برای بازار هدف و مشتریان خود ارسال می‌کنند.

۶-کمپین روابط عمومی: کمپین‌های روابط عمومی جهت معرفی یک محصول یا یک رویداد راه‌اندازی می شوند. این روش به این صورت است که پیام شرکت از طریق رسانه‌های پربازدیدی چون تلویزیون، رادیو و.. به سایر افراد انتقال پیدا می‌کند.

۷-کمپین راه اندازی محصول: کمپین‌های راه‌اندازی محصول، یک دسته از افراد را هدف قرار می‌دهند و با پیدا کردن یک نیاز در این افراد و رفع آن نیاز از طریق خرید محصول، توجه آن‌ها را جلب  می‌کنند.

۸-پکیج سئو: کمپین‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا سئو با بهینه کردن کلمات کلیدی، عناوین و محتوا می‌تواند باعث شود که تبلیغات شما در یک وب‌سایت در رتبه اول قرار گیرد و بازدهی بالایی داشته باشد.

۹-کمپین تبلیغات شریک: کمپین‌های تبلیغاتی شریک بین دو شرکت غیر رقیب انجام می‌شود؛ به این صورت که شرکت ها با هم همکاری نموده و محصولات خود را برای یک بازار هدف مشترک تبلیغ می‌کنند.

۱۰-کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ: در کمپین‌های تبلیغاتی اینفلوئنسر مارکتینگ به‌جای اینکه مشتریان محصولات شما را به اطرافیان معرفی کنند از یک اینفلوئنسر در رسانه‌ها به‌عنوان رابط استفاده می‌شود و محصولات شرکت ها را به دیگران معرفی می‌کنند.

۱۱-کمپین تبلیغات ویدئویی: کمپین‌های تبلیغاتی ویدئویی ابزار قوی تبلیغاتی هستند. این تبلیغات ویدئویی  در محیط‌هایی مانند یوتیوب یا آپارات و.. انجام می‌شود.

بخش های مختلف کمپین تبلیغاتی

  • تعیین اهداف استفاده از کمپین
  • تعیین بودجه مورد نیاز برای اجرا
  • تحقیق و شناسایی مخاطب هدف
  • ایده پردازی با توجه به اهداف کمپین
  • شناسایی رسانه های پربازخورد
  • تعیین و برنامه ریزی انتشار کمپین
  • آنالیز تاثیرات کمپین

جمع‌بندی نهایی

به ­طور کلی، مزایای زیادی برای برند شما وجود دارد که می‌­توانید با راه­‌اندازی یک کمپین تبلیغاتی جامع بدست آورید. شما با ایجاد یک کمپین تبلیغاتی مناسب برای کسب­ و­ کار خود یا خدمات جدیدتان، می‌­توانید مخاطبین مناسب را هدف قرار داده، آگاهی از برند و فروش محصولاتتان را افزایش دهید. در نتیجه  کمپین‌های تبلیغاتی، چه آنلاین و چه آفلاین باید از استراتژی های هدفمندی استفاده کرده تا بتوانند ایده‌ های جذاب خود را برای جلب توجه مشتریان ارائه دهند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]