جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نشانه‌های طلاق عاطفی

نشانه طلاق عاطفی

فهرست مطالب

نشانه‌های طلاق عاطفی چیست؟ طبق آمار می‌توان گفت که این سوال جزء پرسش‌های پرتکرار در وب و مرکز مشاوره‌ است و زوجین درگیر آن هستند. هنگامی که زن و شوهر زیر یک سقف زندگی می‌کنند اما هیچ احساس و عاطفه‌ای بین آنها وجود ندارد، می‌توان گفت دچار طلاق عاطفی شده‌اند. در این صورت دو طرف باید نگاهی مجدد به رابطه خود داشته باشند و به فکر چاره‌ای برای حل آن باشند.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا در مورد جزئیات طلاق عاطفی یا طلاق سفید بیشتر صحبت کرده و همچنین نشانه های طلاق عاطفی و راهکارهایی در جهت جلوگیری از به وجود آمدن طلاق عاطفی را با هم بررسی کنیم.

طلاق عاطفی چیست؟

طلاق عاطفی به موقعیتی گفته می‌شود که زوج‌ها به دلیل اختلال در روابط  عاطفی و بین فردی، بصورت خودآگاه یا ناخودآگاه از یکدیگر فاصله می‌گیرند. به عبارت دیگر، اغلب خاتمه دادن به رابطه و زندگی مشترک صرفا بر اساس احساسات ناشی از بی‌توجهی به یکدیگر و عدم توانایی برقراری رابطه عاطفی سالم و عدم رضایت زناشویی می‌باشد. نشانه‌های طلاق عاطفی می‌تواند شامل موارد بسیاری باشد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.

نشانه های طلاق عاطفی

طلاق عاطفی از نظر روانشناسی چگونه است؟

نشانه‌های طلاق عاطفی از نظر روانشناسی زیاد است. اما در اینجا مهم‌ترین آن‌ها را گلچین کرده‌ایم تا بتواند سرنخی به شما بدهد که طلاق عاطفی چگونه است:

1- بیشتر وقت زن یا شوهر در محل‌ کار و بیرون است یا در منزل بیشتر سرگرم بچه هستند

2- شکاک بودن بیش از حد زوجین به هم

3- نبود ارتباطات کلامی محبت آمیز

4- وجود لجبازی در کوچکترین مسائل

5- پرخاشگری زوجین به هم و سرزنش کردن زیاد همدیگر

6- عدم اهمیت به علائق هم

7- واسطه قراردادن بچه‌ها هنگام گفتگو و بیان نیازها

8- بی میلی در برقراری رابطه جنسی

9- عدم تمایل برای حل مشکلات و چالش‌ها

10- کاهش شور و هیجان در رابطه به مدت طولانی

طلاق عاطفی از نظر روانشناسی

علت طلاق عاطفی چیست؟

طلاق عاطفی به دلایل متفاوتی ممکن است رخ دهد. در دنیای امروزی “مرگ خاموش” رابطه‌ها یا همان طلاق عاطفی به شدت در حال افزایش است. در ادامه عوامل طلاق عاطفی را با هم بررسی می‌کنیم.

نبود ارتباط عاطفی

اصلی ترین علت شکل گیری طلاق عاطفی، عدم وجود ارتباط عاطفی بین دو نفر است و در صورت نبود آن، این موضوع ممکن است باعث بروز اختلافات عاطفی و سردی در رابطه شود و در نهایت به طلاق عاطفی منجر شود. یکی از نشانه‌های مهم طلاق عاطفی نبود صمیمیت میان زوجین است.

عواقب بی‌توجهی زوجین به هم

در صورتی که همسران به نیازهای یکدیگر توجه نکنند و آن‌ها را به موقع بیان نکنند، این موضوع باعث بروز اختلافات و روابط نامطلوبی بین آنها می‌شود. در نهایت به طلاق عاطفی منجر می‌شود.

نارضایتی جنسی

در صورتی که همسران نسبت به زندگی جنسی خود ناراضی باشند و نیازهای یکدیگر را ارضا نکنند؛ این موضوع درطولانی مدت می‌تواند منجر به ایجاد سردی عاطفی شود.

ازدواج های اجباری

خانواده‌ها بنا بر اعتقادات و باورهای خاص خود، گاهی اوقات دختران را مجبور به ازدواجی می‌کنند که در آن هیچگونه عشق و تعلق خاطری وجود ندارد و چه بسا دختر و پسر هیچ میل و ارتباطی به یکدیگر ندارند و این خود در آینده‌ای نه چندان دور می‌تواند منجر به بروز طلاق عاطفی شود.

طلاق عاطفی عواقب بی توجهی مرد به زن

عدم توجه به مشکلات و اختلافات بین فردی

زمانی که بحث یا اختلافی بین زوجین به وجود می‌آید و طرفین برای حل آن زمانی اختصاص نمی‌دهند؛ این موضوع در دراز مدت می‌تواند زمینه ایجاد طلاق عاطفی را در هر کدام از زوجین به وجود بیاورد. در حالی که گاهی اوقات در زندگی لازم است که  برای حل اختلافات با یکدیگر گفتگو کنیم. در غیر این صورت بسیاری از این اختلاف‌ها مانند آتش زیر خاکستر باقی می‌ماند و در مشاجرات بعدی می‌تواند زمینه‌ساز یک بحث دیگر باشد.

دخالت بیش از حد اطرافیان

گاهی اوقات این مشکل پیش می‌آید که متأسفانه برخی از اطرافیان در زندگی زناشویی و شخصی زوج‌ها دخالت می‌کنند. اگرچه ممکن است همیشه این دخالت‌ها از روی تنفر و عدم محبت نباشد! حتی در مواردی دیده شده است که خانواده زوجین (پدر، مادر، برادر یا خواهر) در امور زناشویی دخالت می‌کنند. این مشکل بیشتر در بین زوج‌هایی که تازه ازدواج کرده‌اند رخ می‌دهد که بهترین راه حل برای این معضل، مدیریت درست رابطه است. برای مدیریت درست رابطه می‌توانید از مشاوران باتجربه و دلسوز کمک بگیرید.

اگر در وضعیتی همانند شرایطی که ذکر کردیم قرار دارید، بهترین گزینه برای شما استفاده از راهنمایی های یک مشاور است.

سردی عاطفی

مشکلات مالی

یکی دیگر از مشکلات و دلایل طلاق عاطفی، مشکلات مالی است که با توجه شرایط اقتصادی موجود در کشور متأسفانه باعث شده تا بسیاری از زوج‌ها از آرامش ذهنی برخوردار نباشند. مشکلات مالی بصورت مستقیم و غیرمستقیم در روابط عاطفی تأثیرگذار است.

توجه بیش از حد به فرزندان

توجه به فرزندان در زندگی مشترک از وظایف اصلی پدر و مادر است اما به شرط آنکه به رابطه عاطفی شما لطمه‌ای وارد نکند. در چنین مواردی نیز پیشنهاد می‌کنیم با مشاور متخصص در این زمینه صحبت کنید زیرا درصورتی که بخواهید این مشکل را حل کنید، ممکن است روحیه فرزندانتان آسیب ببیند و مشکلات دیگری را به همراه داشته باشد.

علائم و نشانه‌ های طلاق عاطفی چیست؟

یکی از مهم ترین قسمت‌های این مقاله به نشانه های طلاق عاطفی اختصاص دارد که چگونه می‌توانیم تشخیص دهیم که آیا رابطه ما دچار مرگ خاموش شده است یا خیر؟! در ادامه به بررسی برخی از این نشانه‌ها می‌پردازیم.

عدم اختصاص زمان کافی به یکدیگر

یکی از مسائل مهم در یک رابطه این است که دو طرف باید برای یکدیگر زمان کافی اختصاص دهند و این زمان را می‌توانند  صرف انجام کارهای مشترک کنند؛ اما زمانی که زوجین در یک رابطه بیشتر وقت خود را به تنهایی یا حتی با دیگر دوستان خود می‌گذرانند و عملا از زمان گذاشتن برای همسر خود اجتناب می کنند، می‌تواند زنگ خطری برای ایجاد طلاق عاطفی بین زوجین باشد و یکی از نشانه های طلاق عاطفی باشد.

نارضایتی و سردی جنسی

زمانی که دو طرف در یک رابطه عاطفی، تماس‌های فیزیکی کمی با یکدیگر داشته باشند و حتی مایل به برقراری رابطه جنسی با  یکدیگر نباشند، می‌تواند یک هشدار برای زوجین باشد که در معرض ابتلا به طلاق عاطفی هستند.

کاهش تلاش برای حل مشکلات

 اگر همسران به طور مداوم از راه حل مشکلات پرهیز کرده و به دنبال پاسخ‌های ساده و سریع باشند، این نیز می‌تواند یکی از نشانه‌های طلاق عاطفی باشد.

تمرکز روی نقاط ضعف یکدیگر

اگر هر دو طرف یا یکی از زوجین بر روی نقاط ضعف همسر متمرکز شوند و تمام وجوه مثبت رابطه را نادیده بگیرند، در این حالت اختلافات پررنگ شده و فرد ابتدا به دعوا و تشنج دست می‌زند و کم کم به سمت بی‌تفاوتی می‌رود.

خیانت

اگرچه که خیانت تحت هیچ شرایطی توجیه قابل قبولی ندارد اما هنگامی که این اتفاق توسط یکی از زوجین یا حتی هردوی آنها رخ می‌دهد می‌تواند نشان دهنده وجود طلاق عاطفی باشد.

از دیگر نشانه های طلاق عاطفی می‌توان به تغییرات در رفتار، افزایش اختلافات، عدم توجه به نیازهای همسر، کاهش تعامل و… اشاره کرد.

22 دقیقه رایگان مهمان ما باشید!

برای مشاوره رایگان خانواده فرم زیر را تکمیل نمایید تا از خدمات مشاوره رایگان مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک بهره‌مند شوید.

تبعات و معایب طلاق عاطفی چیست؟

معایب طلاق عاطفی

طلاق عاطفی به مرور می‌تواند هم در روابط زناشویی، روابط جنسی و حتی روابط اجتماعی شما تأثیرات منفی بگذارد. همچنین برخی از این تبعات طلاق عاطفی، موارد زیر را در بر می‌گیرد:

تأثیرات روانی طلاق عاطفی در خانواده

طلاق عاطفی می‌تواند تاثیرات روانی شدیدی بر روی همسران داشته باشد. این تأثیرات شامل افسردگی، اضطراب، استرس، افزایش خطر اعتیاد و خودکشی می‌شوند.

تبعات طلاق عاطفی بر فرزندان

طلاق عاطفی ممکن است تاثیرات شدیدی بر روی روابط و رفتار با فرزندان داشته باشد که شامل کاهش سلامت روانی و جسمی، افزایش خطر اختلالات رفتاری و روانی در فرزندان می‌شود. همچنین، فرزندان ممکن است با دیدن اینکه والدینشان از هم فاصله گرفته‌اند، احساس ناامنی کنند. همچنین توجه کنید که بسیاری از والدین در این شرایط در تربیت فرزندانشان دچار چالش هایی می‌شوند. اشتباهات والدین در تربیت فرزندان می‌تواند آسیب های جبران ناپذیری داشته باشد.

طلاق عاطفی و اثرات جسمی و فیزیکی آن

طلاق عاطفی ممکن است تاثیرات منفی بر روی سلامت جسمی همسران داشته باشد. این شامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و بیماری‌های جسمی مثل میگرن، حملات پنیک، مشکلات گوارشی و تنفسی و … ناشی از استرس و اضطراب می‌شود.

نشانه های طلاق عاطفی زوجین

تأثیرات مخرب طلاق عاطفی بر کارکرد شغلی

طلاق عاطفی ممکن است تأثیرات شدیدی بر روی کارکرد شغلی همسران داشته باشد که شامل کاهش تمرکز، کاهش عملکرد و کاهش رضایت شغلی می‌شود.

تأثیرات اجتماعی طلاق عاطفی

طلاق عاطفی می‌تواند باعث افزایش خطر انزوا و افزایش خطر اختلال در روابط اجتماعی شود.

طلاق عاطفی و اثرات مالی آن

طلاق عاطفی باعث تحمیل هزینه‌هایی از جمله هزینه‌های قضایی، هزینه‌های مسکن، هزینه‌های نگهداری فرزندان و هزینه‌های تغییر شغل می‌شود.

برای جلوگیری از ایجاد این تبعات منفی در زندگیتان بهتر است با یک مشاور خانواده متخصص در زمینه مسائل طلاق عاطفی در تماس باشید.

چه راه هایی برای پیشگیری طلاق عاطفی وجود دارد؟

راه های پیشگیری از طلاق عاطفی

برای پیشگیری از طلاق عاطفی زوجین می توانند از راهکارهایی همچون مشاوره پیش از ازدواج، ارتباط عاطفی سالم با همسر، احترام به طرفین، تلاش برای تعالی رابطه، حل مسائل به شکل واقع‌گرایانه استفاده کنند. مراجعه به مشاور از این جهت دارای اهمیت است که شما با شناخت اصولی خودتان و همسرتان به درک انتظارات یکدیگر می رسید و با برآوردن خواسته های یکدیگر می توانید از طلاق عاطفی جلوگیری کنید. ارتباط عاطفی سالم و احترام به یکدیگر قطعا به ارتقا رابطه شما با همسر می انجامد و عشق به همسر اصلی ترین راه برای رشد رابطه زوجین محسوب می شود. درصورت بروز هرگونه مشکل زوجین باید به کمک هم به حل چالش ها بپردازند و از حل مسائل شانه خالی نکنند تا بتوانند از طلاق عاطفی جلوگیری کنند.

طلاق عاطفی در مردان به چه صورت است؟

طلاق عاطفی در مردان شاید در نگاه اول برای عده‌ای غیرقابل باور باشد. تصور عموم اینگونه است که معمولا وقتی نام طلاق عاطفی می‌آید، خانم‌ها هستند که دچار این مشکل شده اند. اما مردان هم دچار این مشکل می‌شوند. طلاق عاطفی در مردان به عوامل مختلفی بستگی دارد. مثلا ممکن است طلاق عاطفی با توجه به وضعیت اقتصادیِ سخت در زندگی مشترک و ایجاد دغدغه‌های مالی باعث شود تا مرد نتواند با همسر خود نسبت به گذشته ارتباط عاطفی خوبی برقرار کند.

دلایل زیادی وجود دارد. از دیگر دلایل طلاق عاطفی در مردان می‌توان به عدم توجه کافی همسر به مرد و توجه نکردن به ساده‌ترین خواسته های او است. طلاق عاطفی در مردان مسئله‌ای نیست که بتوان به آسانی از آن عبور کرد زیرا این نوع طلاق در مردان باعث می‌شود تا آنان در جامعه احساس سرخوردگی، از دست دادن اعتماد به نفس و کاهش انگیزه به آنان دست پیدا کند و با شکست عشقی مواجه شوند.

طلاق عاطفی در زنان به چه صورت است؟

طلاق عاطفی در زنان

طلاق عاطفی در زنان عموما در جامعه و بین زوجین بیشتر اتفاق می‌افتد و علت اصلی آن را می‌توان به لطیف‌تر بودن روحیات و احساسات آنان به شرایط مختلف و احساسی تصمیم گرفتن آن‌ها اشاره کرد. طلاق عاطفی در زنان نیز نباید کم اهمیت جلوه داده شود زیرا در ادامه زندگی دچار بروز مشکلات بسیاری خواهند شد. عواقب عاطفی بی توجهی مرد به زن گاهی اوقات به حدی می‌رسد که برخی از خانم ها به خودکشی و پایان دادن زندگی خود فکر می‌کنند.

تست طلاق عاطفی چیست؟

اگر تردید دارید که در رابطه دچار طلاق عاطفی شده اید یا در شرف رخ دادن است، به سوالات زیر نگاهی بیندازید و جواب بله یا خیر بدهید.

  • آیا به جدایی فکر می‌کنید؟
  • با اینکه در کنار هم زندگی می‌کنید، احساس تنهایی را در اکثر اوقات تجربه می‌کنید؟
  • خیلی حوصله‌ی کارهای اشتراکی با همسرتان ندارید؟
  • احساس نارضایتی در رابطه دارید؟
  • زمانی که کنار همسرتان هستید نمی توانید خود واقعی تان باشید؟
  • بیشتر اوقات احساس طردشدگی و رهاشدگی دارید؟
  • احساس می‌کنید همسرتان به نیازها و علاقمندی‌های شما بی‌توجه است؟
  • بوی خیانت به مشامتان رسیده است؟
  • با اینکه صحبت می‌کنید ولی باز احساس می‌کنید خیلی نیاز به صحبت دارید؟
  • رابطه‌ی جنسی کمی با هم دارید؟
  • از ازدواج‌تان پشیمان هستید؟

هر چه میزان جوابهای بله بیشتر باشد یعنی در رابطه با طلاق عاطفی مواجه شده‌اید. اگر هم برای شما هم تعداد بله ها زیاد است و احساس نیاز به مشاوره دارید، ما در کنار شما هستیم تا این مسئله را به خوبی جلو ببرید. با پر کردن فرم درخواست مشاوره در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت.

22 دقیقه رایگان مهمان ما باشید!

برای مشاوره رایگان خانواده فرم زیر را تکمیل نمایید تا از خدمات مشاوره رایگان مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک بهره‌مند شوید.

آیا طلاق عاطفی قابل درمان است؟

بله! برای اینکه زندگی ایده آل خود را بتوانید با همسرتان بسازید نیازمند این است که مهارت‌های زندگی را آموخته و از آن در جهت بهبود روابط خود استفاده کنید. شاید فکر کنید زوج‌هایی که دچار سردی و مرگ خاموش رابطه شده‌اند دیگر امیدی به بازگشت به زندگی ندارند؛ اما اگر زوجین خواهان ادامه زندگی با شرایط بهتر باشند می‌توانند با استفاده از راهکارهایی زندگی خود را دوباره از نو بسازند. برای جلوگیری از بروز نشانه‌های طلاق عاطفی می‌توان از راهکارهای زیر استفاده کرد.

چطور طلاق عاطفی را تشخیص دهیم و درمان کنیم؟

بهترین زمان برای درمان طلاق عاطفی زوجین چه زمانی است؟

در این زمینه باید گفت که هرچه سریعتر برای درمان طلاق عاطفی اقدام کنید بهتر است و یکی از اصلی ترین راه ها کمک از مشاور زوج درمانی و خانواده است. پس این فرهنگ را بین خود و همسرتان به وجود آورید تا هم از مشاور کمک بگیرید و هم به یکدیگر کمک کنید.

راه‌های درمان طلاق عاطفی چیست؟

راه های درمان طلاق عاطفی

برای درمان طلاق عاطفی راه های کاربردی زیر را به شما پیشنهاد می کنیم تا از سرخوردگی عاطفی جلوگیری کنید.

گوش دادن بدون قضاوت

سعی کنید با آرامش به صحبت های یکدیگر گوش دهید بدون آن که بخواهید بلافاصله دنبال جواب دادن باشید؛ خواهید دید که وقتی فرد احساس کند که در امنیت می‌تواند صحبت کند و مورد قضاوت قرار نگیرد، خیلی راحت‌تر صحبت می‌کند. کلید حل بسیاری از مشکلات گفت و گوی مسالمت آمیز می‌باشد.

توجه به خود

گاهی اوقات دلیل فاصله گرفتن همسرتان از شما این است که شما بیش ازحد تمام توجه و حواس خود را معطوف به او کرده اید؛ پس اجازه دهید زمانی همسرتان برای خودش باشد و در این مدت شما روی خودتان تمرکز کنید. می‌توانید برای مدیریت استرس و احساساتتان از کلاس‌های مدیتیشن و یوگا استفاده کنید، زمانی را در طبیعت بگذرانید، کمی روی فعالیت های مورد علاقه‌تان کار کنید. در این صورت می‌بینید که  اعتماد به نفس و عزت نفس شما افزایش می‌یابد

انجام فعالیت های مشترک و مرور خاطرات

از همسرتان بخواهید که زمانی را صرف انجام کاری مشترک کنید که حتی در گذشته باهم انجام می‌دادید یا مورد علاقه هردوی شماست. این زمان بهترین زمان برای بیان احساسات واقعی‌تان و همچنین مرور خاطرات مشترک قدیمی هردوی شماست.

مشاوره با یک روانشناس

می‌توان گفت یکی از بهترین گزینه‌ها، مشورت با یک روانشناس است که روانشناسی خانواده و طلاق عاطفی را بررسی کرده و در این زمینه تجربه‌های زیادی دارد، با نشانه های طلاق عاطفی آشنایی کامل دارد و می‌تواند به سرعت متناسب با تیپ شخصیتی شما و همسرتان مناسب‌ترین گزینه برای احیای رابطه‌تان را به شما پیشنهاد دهد. به طور کلی یک مشاوره خانواده حرفه‌ای می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها از جمله طلاق عاطفی به شما کمک کند.

طلاق عاطفی و نشانه های آن

ساپتک بهترین مشاور را به شما معرفی می‌کند​!

مجموعه ساپتک ایرانیان در زمینه مشاوره زوج درمانی و موارد مربوط به طلاق عاطفی، خدمات مشاوره به صورت آنلاین و حضوری برای شما آماده کرده است. همچنین شما می توانید از طرح مشاوره 22 دقیقه ای رایگان ساپتک ایرانیان در هرکجا که باشید استفاده کنید و در نهایت برای ادامه روند مشاوره خود تصمیم بگیرید. می‌توانید مشاوره خود را به صورت آنلاین، حضوری یا تلفنی انجام دهید. برای جلوگیری از بروز نشانه‌های طلاق عاطفی می‌توانید همین حالا اقدام کنید و فرم زیر را تکمیل نمایید تا یک قدم در جهت بهبود رابطه خود بردارید.

22 دقیقه رایگان مهمان ما باشید!

برای مشاوره رایگان خانواده فرم زیر را تکمیل نمایید تا از خدمات مشاوره رایگان مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک بهره‌مند شوید.

بعد از طلاق عاطفی چه باید کرد؟

گاهی اوقات ممکن است علیرغم تمام تلاش‌هایی که برای دوام و استحکام رابطه عاطفی می‌کنید، آن رابطه پابرجا نماند و بخاطر عواملی که توضیح دادیم از بین برود. حال بعد از طلاق عاطفی چه باید کرد؟ برخی از توصیه‌های ما به شما بعد از طلاق عاطفی موارد زیر است:

با خودتان خلوت کنید!

اولین راه چاره شما بعد از طلاق عاطفی این است که با خودتان خلوت کنید، به خودتان برای بازگشت به حالت قبلی روحیه خود زمان بدهید. شما صرفا برای بهبود وضعیت روحیه خود مجبور به شروع یک رابطه عاطفی جدید نیستید و باید به خودتان فرصت دهید.

مقاله پیشنهادی: شغل های باکلاس برای خانم ها

از مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی دوری کنید!

شاید با خودتان تصور کنید که چون وضعیت روحی-روانی شما نامساعد است، باید برای تسکین خود به مصرف بی‌رویه مشروبات الکلی و مواد مخدر روی بیاورید. این یک تصور کاملا غلط است و به نوعی با این طرز تفکر شرایط را بدتر می‌کنید.

طلاق عاطفی و خیانت

با دوستان خود ارتباط بیشتری برقرار کنید

یکی دیگر از راه‌های تقویت روحیه بعد از طلاق عاطفی، تنها نماندن و ارتباط برقرار کردن با دوستان اجتماعی است. با آن‌ها قرار ملاقات بگذارید، بیشتر از گذشته رفت و آمد کنید و به نوعی حال و هوای خودتان را با دوستان عوض کنید.

خودتان را سرگرم کنید

کارهایی که حس می‌کنید با انجام دادن آن‌ها سرتان شلوغ می‌شود و حس خوبی به شما می‌دهد را در اولویت لیست خود قرار دهید.

به گذشته فکر نکنید!

سعی کنید در گذشته نمانید. تداعی کردن روزها و خاطرات گذشته، فقط وضعیت شما را از آنچه که هستید بدتر می‌کند. بعنوان مثال اگر عکس‌ها و خاطرات ثبت شده زیادی دارید، سعی کنید آن‌ها را پاک کنید و به زندگی قبل از او ادامه دهید.

و در نهایت، زندگی ادامه دارد و شما قرار نیست تا آخر عمرتان تنها بمانید! قطعا فرصت‌ها و اتفاقات خوبی در آینده در انتظار شماست. کافیست به خودتان کمی زمان بدهید.

نتیجه گیری

امیدواریم این مقاله برای شما سودمند بوده باشد و توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در جهت بهبود رابطه‌تان به شما ارائه کرده باشیم. هدف از این مقاله این بود که شما با نشانه‌های طلاق عاطفی و راهکارهای مقابله با آن آشنا شوید. هرکجا که زنگ خطری برای رابطه‌تان احساس کردید، کافیست لحظه‌ای درنگ کنید و از راهنمایی‌های مشاوره استفاده کنید. طلاق چه از نوع رسمی چه عاطفی باشد همیشه آخرین گزینه است و باید برای احیای رابطه‌تان هرکاری که از دستتان بر‌می‌آید انجام دهید. تیم مشاوره ساپتک در این مسیر کنار شما خواهد بود.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت

نحوه ارتباط*

20 دیدگاه در “نشانه‌های طلاق عاطفی

  1. مهدیه گفت:

    سلام.نزدیک دو ساله ازدواج کردیم ، شوهرم بیست روز سر کاره ، دو هفته خونه ، هنوز دوشیزه ام ، فردای شب عروسیمون گفت بریم خونه خواهرم ، یه ماه بعد عروسیمون به جای ماه عسل منو با پدر و مادر و خواهرش برد مسافرت ، هر وقت خواستیم شب زفاف رو برگزار کنیم خودش رو زد به مریضی یا گفت بریم جایی ، مشاور رفتیم ، پزشک رفتیم ، روانپزشک هم رفتیم ، میگه مشکلی با زفاف ندارم فقط از نظر روحی آماده نبودم که الان آماده شدم میگه دوستت دارم و عاشقتم ولی وقتی همین دو هفته هم میاد خونه همش دوست داره بره پیش مامانش یا خواهرهاش یا دوست هاش ، منم کاریش ندارم ، میگم برو ، سه ماهی بود منم خسته شده بودم و من اجازه ی زفاف ندادم و هر دفعه یه بهونه ای اوردم ، اینبار با هم صحبت کردیم و قرار شد درست کنیم این رابطه رو وقتی برگشت همه تمرکزمون رو این کار باشه ، بعد امروز زنگ زده با ذوق میگه وقتی برگشتم بریم خونه ی خواهرم فلان شهر ، دیگه کم اوردم ،

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام. گاهی اوقات ممکن است فرد به دلایل دیگری از اینکار امتناع کند. برای رسیدن به این جواب باید از یک روانشناس متخصص کمک بگیرید. باتوجه به صحبت شما همسر شما هنوز تعلق خاطر به خانواده خود دارد. او باید به این نتیجه برسید که اولویت زندگی او و خانواده اصلی او شمایید. برای اینکه این مسئله حل شود نیاز به مشورت با یک فرد متخصص است تا در این زمینه شما و همسرتان را یاری کنید. با کمی صبر و تلاش این مشکلات حل میشوند فقط نیاز به یاری و صبوری شما را میطلبد.

  2. حمیدرضا گفت:

    سلام. من سوالی برام پیش اومده چی باعث میشه که این مشکل پیش بیاد؟ و چیکار میشه کرد برای پیشگیری که این اتفاق تلخ نیوفته ؟

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام مشکلاتی از قبیل نبود ارتباط عاطفی- ازدواج اجباری- مشکلات مالی- نارضایتی جنسی و.. از عواملی که باعث ایجاد طلاق عاطفی میشود. توجه و ارتباط گرفتن با همسر- وقت گذاشتن برای یکدیگر-پرسیدن نظرات همدیگر و همفکری -انجام فعالیت مشترک و مرور خاطرات – کمک گرفتن از یک روانشناس -گوش دادن بدون قضاوت به همدیگر –

  3. رقیه صفارزاده گفت:

    سلام. من مدتیه حس میکنم بین منو همسرم طلاق عاطفی رخ داده. اما مطمعن نیستم . لطفا چند مورد از نشانه های طاطفی رو توضیح بدید. تا ببینم درست حدس میزنم یا خیر . باتشکر

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام. از نشان های طلاق عاطفی عبارتند از سردی عاطفی و جنسی – توجه نکردن به یکدیگر و وقت نگذاشتن برای هم – خیانت و…
      با نگهداری و مراقبت از رابطه از طلاق عاطفی جلوگیری کنید.

  4. علی عطا گفت:

    من و همسرم مدتیه دچار طلاق عاطفی شدیم . اما بخاطر دو فرزندمون تصمیم داریم به زندگی ادامه بدیم و مشکل رو حل کنیم. اتفاقی از دوستانم شنیدم مرکز مشاوره شما فوق العاده در این راستا قویه. لطف میکنید نحوه رزرو وقت مشاوره رو بگید تا بتونم جلسه رزرو کنم .ممنمون

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام. خیلی خوشحال هستیم که مراجعین از روند درمان خود راضی هستن و مرکز را به دوستان خود معرفی میکنند. برای رزرو جلسات میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید.
      شماره تماس مرکز (داخلی 211) 02191301505

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم تماس مشاور خانواده

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت

نحوه ارتباط*

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت

نحوه ارتباط*