مرکز تخصصی مشاوره افسردگی

افسردگی یکی از رایج‌ترین بیماری‌ها در حوزه سلامت روان است که هر فردی ممکن است در طول زندگی خود آن را تجربه کند، در حال حاضر درصد قابل توجهی از افراد با این مسئله دست و پنجه نرم می‌کنند.

افسردگی طولانی‌مدت باعث احساس ناامیدی، غم و عدم لذت از زندگی می‌شود. اگر افسردگی شدید شود شخص حتی قادر به انجام کارهای روزمره خود نیز نیست و در حالات شدیدتر نیز ممکن است فرد دست به خودکشی بزند. در این میان استفاده از خدمات مشاوره افسردگی و مراجعه به روانشناس از ضروری‌ترین و بهترین اقدامات است. برای انتخاب مشاور برای افسردگی روی لینک زیر کلیک کنید.

رزرو وقت مشاوره مشاوره افسردگی

یک جلسه مشاوره افسردگی

  • یک جلسه مشاوره
  • چطور با افسردگی کنار بیایم؟
  • افسردگی و درمان ریشه ای آن
  • با افسردگی خود چه کنیم؟
  • هر جلسه 45 دقیقه
رزرو وقت مشاوره ← مشاوره

سه جلسه مشاوره افسردگی

  • سه جلسه مشاوره
  • چطور با افسردگی کنار بیایم؟
  • افسردگی و درمان ریشه ای آن
  • با افسردگی خود چه کنیم؟
  • هر جلسه 45 دقیقه
رزرو وقت مشاوره ← مشاوره

پنج جلسه مشاوره افسردگی

  • پنج جلسه مشاوره
  • چطور با افسردگی کنار بیایم؟
  • افسردگی و درمان ریشه ای آن
  • با افسردگی خود چه کنیم؟
  • هر جلسه 45 دقیقه
رزرو وقت مشاوره ← مشاوره

افسردگی چیست؟

اما اصلا افسردگی چیست؟ در تعریف عامیانه، افسردگی نوعی اختلال است که در اثر احساس غم، ناامیدی، بی‌حوصلگی و احساس پوچی بوجود می‌آید. ماجرا به همینجا ختم نمی‌شود و شما با ابتلا به افسردگی در بلند مدت، تبعات سنگین آن را در زندگی‌تان حس می‌کنید.

علائم و نشانه های افسردگی کدامند؟

نشانه ها و علائم افسردگی

نشانه‌های افسردگی ممکن است برای همه یکسان نباشد و هرکس با توجه به شخصیت و خلق و خویی که دارد علائم افسردگی در آن متفاوت است. با این حال، برخی از حالت های شایع افسردگی در ادامه شرح داده شده است.

  • بطور کامل از همه چیز ناامید شده‌اید
  • هیچ انگیزه‌ای برای ادامه زندگی ندارید
  • همه چیز در زندگی برایتان پوچ و بی معناست
  • احساس خستگی و بی حوصلگی دائم دارید
  • افکار خودکشی و رهایی از زندگی در سر دارید
  • اشتها و میل به غذا در شما تغییر کرده
  • در خوابیدن دچار اختلال و مشکلاتی شده‌اید
  • برای انجام امور روزمره اصلا تمرکز ندارید

اگر علائم افسردگی بیش از 2 هفته در شما وجود دارد باید برای درمان افسردگی به مشاور روانشناس افسردگی مراجعه نمایید. به یاد داشته باشید که نشانه‌های افسردگی حاد، توسط متخصص و مشاور روحی و روانی تعیین می‌شود و با توجه به شرایط شما، روند درمان را شروع می‌کنند. مشاور روانشناس افسردگی، با آشنایی کامل با روند درمان و بهبودی بیماری افسردگی، به شما در درمان ناامیدی و افسردگی، بهبودی کامل و تغییر در خلق و خوی شما کمک خواهند کرد.

اگر هم اکنون افسردگی را در زندگی خود تجربه می‌کنید و به دنبال یک دکتر روانشناس برای درمان افسردگی هستید روانشناسان ما در مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک همراه شما هستند.

مشاوره درمان افسردگی

تأثیر مشاوره در درمان افسردگی + راه درمان افسردگی چیست؟

افسردگی احساسی است که برای تمام انسان‌ها حتی برای یک بار هم رخ داده است. اما اینکه این افسردگی چقدر در زندگی شما تأثیر بگذارد و چه تبعاتی برای شما داشته باشد، نیازمند بررسی دقیق و استفاده از جلسات مشاوره افسردگی است. مشاور افسردگی با توجه به دانش و تجربه‌ای که دارد، مراجعه کنندگان را به خوبی راهنمایی می‌کند و با طی کردن جلسات مشاوره تلاش می‌کند روند بهبودی آن‌ها را تسریع بخشد. 

بهترین درمان افسردگی چیست؟

بطور کلی روش های زیادی برای درمان افسردگی وجود دارد. همچنین اینکه میزان افسردگی شما چقدر باشد، در روند و نوع درمان افسردگی تأثیر می‌گذارد. در زیر بطور کامل روش های متداول درمان افسردگی را بررسی می‌کنیم:

تأثیر مشاوره در درمان افسردگی

💊دارو درمانی

دارو درمانی برای افسردگی‌ها از نوع شدید آن یکی از متداول‌ترین روش‌ها است. علاوه بر مشاوره افسردگی شدید، دارو درمانی هم ضروری است. اما بطور کلی پیشنهاد ما این است که ابتدا از یک جلسه رایگان مشاوره افسردگی (مشاوره 22 دقیقه‌ای رایگان صدای آرامش) استفاده کنید، تا شدت افسردگی شما مشخص شود. بعد از حضور در جلسات مشاوره اگر میزان نیاز بود، تصمیم به دارو درمانی گرفته می‌شود. معمولا دارو درمانی زمانی در اولویت است که مشکل شما کمی جدی‌تر شده باشد.

⚽ تغییر در سبک زندگی

تغییر در لایف استایل، هم از لحاظ روحی روانی و هم از دیدِ علم روانشناسی، برای هر انسانی مفید است. این روش در افراد افسرده می‌تواند گزینه خوبی باشد زیرا با تغییر محیط زندگی یا شیوه زندگی در روحیه فرد افسرده تأثیر بسیار خوبی می‌گذارد. بعنوان مثال ورزش کردن یکی از بهترین گزینه‌ها برای درمان افسردگی به حساب می‌آید. 

هر چند تغییر سبک زندگی و تغییر عادت‌ها می‌تواند زمان‌بر باشد، اما ارزشمند است. گاهی برای تغییر سبک زندگی نیاز هست اطرافیان هم با ما همراه شوند. تغییر عادت‌ها در سطح خانواده سخت اما شدنی است. پیشنهاد ما به شما این است در این موقعیت از مشاوره خانواده کمک بگیرید. 

👩‍🦰 مشاوره روان درمانی فردی

در مشاوره روان درمانی فردی، فرد مراجعه کننده با روانشناس به گفتگو و بیان مشکلات خود می‌پردازد و با او ارتباط معتمدانه‌تری برقرار می‌کند. متخصص روانشناس نیز با آگاهی از مشکلات فرد، با بیمار صحبت می‌کند و روند گفتار درمانی را آغاز می‌کند.

اگر هم اکنون افسردگی را در زندگی خود تجربه می‌کنید و به دنبال یک دکتر روانشناس برای درمان افسردگی هستید روانشناسان ما در مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک همراه شما هستند.

مشاوره درمان افسردگی

👨‍👧 گروه درمانی

 

در درمان افسردگی به روش گروه درمانی تعدادی از افرادی که مشکلات مشابه به هم را دارند در یک جلسه گروهی با روانشناس متخصص تحت درمان قرار می‌گیرند. موضوع برگزاری این جلسه حول محور مشکلاتی است که تمام اعضا از آن رنج می‌برند. تعداد اعضای گروه درمانی معمولا از 4 الی 12 نفر می‌باشد. 

درمان افسردگی به روش گروه درمانی

گروه درمانی باعث افزایش اعتماد به نفس، روحیه و انگیزه بالای افراد در شکست مشکلات می‌شود و معمولا از گروه درمانی برای روانشناسی در درمان اعتیاد، افسردگی، استرس و اضطراب انجام می‌شود.

مطلب مرتبط : مشاوره درمان استرس و اضطراب

🧠 درمان مغناطیسی (TMS)

 

یکی از جدیدترین روش های درمان افسردگی، استفاده از درمان مغناطیسی است. از این روش معمولا برای درمان افرادی استفاده می‌شود که دارو درمانی بر آنها تأثیر چندان مثبتی نداشته است و یا می‌خواهند که روند درمانی آن‌ بدون دارو باشد.

مشاوره افسردگی

درمان مغناطیسی یک روش بی‌خطر است که بطور مستقیم و به مرور بر عملکرد مغز، رفتارها و خلق و خوی فرد افسرده تأثیر مستقیم می‌گذارد.

شایع‌ترین انواع افسردگی کدامند؟

افسردگی به علت‌های گوناگون بروز پیدا می‌کند و به این سبب شامل انواع و اقسام متعددی نیز می‌باشد که در زیر به توضیح آن می‌پردازیم:

زمان مراجعه به روانشناس افسردگی

افسردگی بعد از زایمان

افسردگی بعد از زایمان، معمولا با پریشانی یا حتی احساس گناه همراه است! شما به طور طبیعی انتظار دارید که پس از فارغ شدن و تولد نوزاد، خوشحال شوید اما به دلیل تغییر در وضعیت هورمون ها و سیستم بدنی خود، احساس نگرانی و پریشانی میکنید و طبیعتا دچار افسردگی می‌شوید. نگران نباشید! این مورد کاملا طبیعی است. معمولا افسردگی بعد از زایمان به طور عادی بین 1 الی 4 هفته و به مرور درمان می‌شود. اما اگر احساس میکنید که افسردگی شما شدید است، حتما به روانشناس متخصص مراجعه کنید تا به سلامت خودتان و از همه مهمتر سلامت نوزاد آسیبی وارد نشود.

مشاوره افسردگی بعد از زایمان یکی از خدمات تخصصی مجموعه صدای آرامش برای بانوان عزیز می باشد که توسط روانشناسان مجرب انجام می شود.

اگر هم اکنون افسردگی را در زندگی خود تجربه می‌کنید و به دنبال یک دکتر روانشناس برای درمان افسردگی هستید روانشناسان ما در مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک همراه شما هستند.

مشاوره درمان افسردگی

افسردگی شدید + نشانه های افسردگی حاد

گاهی اوقات در کنار علائمی که در بالاتر ذکر کردیم، علائم و نشانه های دیگری به سراغ شما می آیند؛ علائمی که به مراتب میزان تأثیرگذاری آنها بر روند زندگی شما بیشتر است. این علائم، نشانگر افسردگی شدید در شما است.

افسردگی شدید (major depression) نوع دیگری از اختلال افسردگی است که در زندگی عادی و عملکرد روزانه شما هم تأثیر می‌گذارد. مثلا افسردگی در افراد چاق ممکن است به دلیل عدم اعتماد به نفس و یا عدم رضایت از اندام خود باعث بروز افسردگی شدید شده باشد. به طوری که حتی میل به انجام عادی‌ترین کارها هم برای آن‌ها سخت می‌شود. بنابراین به طور کلی برخی از علائم افسردگی شدید عبارتند از:

• روی آوردن به اعتیاد
• تصمیم به خودکشی
• کاهش اشتها و یا بالعکس (پرخوری های عصبی ناشی از افسردگی)
• احساس خستگی دائمی و عدم داشتن انرژی
• عدم علاقه به اهداف و آرزوهای قبلی خود

از دیگر انواع افسردگی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افسردگی فصلی افسردگی موقعیتی افسردگی سوگ افسردگی خیانت افسردگی دیستایمیا افسردگی دوقطبی افسردگی سایکوتیک افسردگی فصلی

با تغییر فصول مختلف سال، ممکن است که برخی از رفتارها و روحیات شما تغییر کند که بطور کلی این نوع افسردگی را افسردگی فصلی می‌نامند. افسردگی فصلی معمولا در پاییز و زمستان رخ میدهد و یکی از علل اصلی آن، کوتاه تر شدن روز و استفاده کمتر از نور طبیعی خورشید است.

افسردگی موقعیتی

افسردگی موقعیتی را میتوان یکی از شایع ترین انواع افسردگی دانست. در افسردگی موقعیتی، فرد پس از یک رویداد یا اتفاقی که رخ میدهد، به مدت 2 الی 6 ماه دچار افسردگی موقعیتی میشود.
شخصی پس از اعلام نتایج کنکور، احساس سرخوردگی، کاهش انگیزه، احساس ناتوانی ناشی از عدم موفقیت در کنکور، سرزنش توسط دیگران و… را با خود حمل میکند. عدم پذیرش و کنار آمدن با اتفاقی که رخ داده، فرد را دچار افسردگی موقعیتی میکند.

افسردگی سوگ

شما کسی را از دست داده اید که با او خاطرات بسیار زیادی را در ذهن خود دارید و همین که به یاد این خاطرات میفتید و تصور میکنید که دیگر او را ندارید، شما را افسرده و ناراحت میکند.

افسردگی خیانت

رخ دادن خیانت و زیر پا گذاشتن تعهدات در زندگی مشترک، اثرات منفی و تاسف باری را در زندگی ایجاد میکند که یکی از این تبعات سنگین، افسردگی بعد از خیانت است..

افسردگی دیستایمیا

افسردگی مداوم یا همان دیستایمی، به نوعی از افسردگی گفته میشود که اختلالات زیادی شامل ناامیدی، احساس غم و اندوه بدون دلیل و دیگر عوامل افسردگی همراه فرد است.

افسردگی دوقطبی

در برخی کشورهای اروپایی نام دیگر این افسردگی، افسردگی شیدایی نیز نام دارد.
در اختلال دو قطبی، فرد دو حالت خیلی شاد و سرحال، و حالت خیلی غمگین و افسرده را به خود میگیرد.

افسردگی سایکوتیک

متأسفانه افسردگی سایکوتیک را میتوان یکی از نگران کننده ترین افسردگی ها دانست! در افسردگی سایکوتیک، علاوه بر اینکه فرد دچار افسردگی و نشانه های رایج در افسردگی را دارد، رفتارها و اختلالات روان پریشانه نیز دارد! به این معنا که ممکن است فرد از خودش حرفها، رفتارها و یا حتی حرکات نامتعارف نشان دهد.

علائم افسردگی شدید در زنان

افسردگی شدید یک اختلال خلقی جدی است که می‌تواند زندگی روزمره فرد را مختل کند. زنان بیشتر از مردان به افسردگی مبتلا می‌شوند و برخی از علائم و نشانه‌های افسردگی شدید در زنان عبارت‌اند از:

 

  • احساس ناامیدی و پوچی
  • احساس بی‌ارزشی و گناه
  • تحریک‌پذیری و عصبانیت
  • بی‌احساس شدن
  • افکار خودکشی یا مرگ
  • احساس غم و اندوه عمیق و مکرر
  • از دست دادن علاقه به فعالیت‌های لذت‌بخش

 

همچنین تغییر سبک زندگی و یا انتخاب شغلی مناسب می‌تواند به کاهش افسردگی شما کمک کند. در مقاله بهترین شغل پردرآمد برای خانم‌ها به بررسی شغل‌های مناسب و آنلاین که مناسب بانوان هستند نیز پرداخته‌ایم.

راه‌های درمان افسردگی

برای درمان افسردگی، راه‌های زیادی وجود دارد اما نکته قابل توجه در درمان افسردگی این است که شرایطی که هر فرد افسرده در آن قرار دارد متفاوت است. عده‌ای در مرحله افسردگی حاد و شدید هستند و شاید حتی مشاوره افسردگی چاره کار آنان نباشد و باید برای درمان به روانپزشک مراجعه کنند. بنابراین نیاز است که تشخیص میزان افسردگی شما توسط مشاور تراپیست متخصص انجام شود. با این حال برخی از راه‌های درمان افسردگی که به بهبود سلامت روحی شما کمک می‌کنند عبارت‌اند از:

  • دریافت مشاوره و مراجعه به تراپیست افسردگی
  • دارو درمانی و مشورت با متخصص روانپزشک
  • تغذیه مناسب و دریافت مشاوره تغذیه
  • تغییر در سبک زندگی
  • شکرگزاری و عبادت
  • تنظیم و بهبود خواب
مشاوره افسردگی رایگان

چه زمانی باید به مشاور روانشناس افسردگی مراجعه کنیم؟

نشانه‌هایی که در مورد بیماری افسردگی ذکر شد از قبیل ناامیدی، احساس غم و تنهایی فراوان، مشکل در خواب، ناتوانی و بی‌حالی و سایر موارد اگر در مدت زمان بیشتر از 2 هفته در شما نمود پیدا کرد باید برای درمان افسردگی ناامیدی یا سایر انواع افسردگی از یک متخصص روانشناس بالینی و مشاوره افسردگی شدید کمک بگیرید.

مراجعه کردن به تراپیست و مشاور برای افسردگی، به این معنا نیست که صرفا نوع افسردگی شما، شدید است یا دچار بدترین نوع افسردگی شده اید! درواقع مشاوره افسردگی به شما کمک می‌کند تا مسیر رفع مشکلات خودتان را راحت‌تر طی کنید. به علاوه با طی کردن جلسات خصوصی با مشاور روان درمانی و افسردگی، احساس تنهایی و ناامیدی در شما کاهش می‌یابد و نسبت به قبل انرژی و انگیزه بیشتری دارید.

روانشناسان و مشاوران افسردگی صدای آرامش ساپتک

در یک جلسه مشاوره افسردگی چه میگذرد؟

اما در یک جلسه مشاوره افسردگی چه میگذرد؟ مشاور روانشناسی افسردگی، با توجه به علم و شناختی که از انواع افسردگی دارند، با آگاهی کامل از وضعیت و شرایط بیمار اطلاعات اولیه‌ای از میزان افسردگی آنان گرفته و سپس با توجه به وضعیت روحی مراجعه کننده، مشاوره تخصصی افسردگی داده و راهکارهایی که برای فرد افسرده بهترین نتیجه را دهد، ارائه می‌دهند. در مجموعه صدای آرامش ساپتک، بهترین مشاوران و روانشناسان افسردگی آماده خدمت و مشاوره به شما عزیزان هستند. جهت مشاهده رزومه مشاوران صدای آرامش ساپتک کلیک کنید.

مشاور افسردگی در واتساپ

یکی از راه‌های دریافت مشاوره افسردگی ارتباط از طریق شبکه‌های اجتماعی است. جهت دریافت مشاوره افسردگی شدید، مشاوره افسردگی حاد، و درمان هرنوع افسردگی در واتساپ، تلگرام و یا ایتا با کارشناسان و تراپیست افسردگی در ارتباط باشید. 

Whatsapp Telegram Eeitaa

مشاوره افسردگی رایگان + مشاوره آنلاین افسردگی

برای شروع درمان افسردگی، کافیست که قدم اول را محکم بردارید. چه چیزی بهتر از مشاوره رایگان افسردگی! شما میتوانید برای دریافت مشاوره افسردگی رایگان به صورت آنلاین به مدت 22 دقیقه، گام اول را با قدرت بردارید و مشکلات و نوع افسردگی خود را با مشاور رایگان افسردگی صدای آرامش در میان بگذارید. مجموعه صدای آرامش ساپتک تا انتهای مسیر در کنار شماست.

سوالات متداول

سوالات مشاوره افسردگی

آیا افسردگی قابل درمان است؟ طبیعتا بله! راه های زیادی برای درمان افسردگی وجود دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مشاوره، دارو درمانی، گفتار درمانی و یا درمان مغناطیسی(TMS) اشاره کرد. بدترین عوارض افسردگی چیست؟ برای هرکس متفاوت است. ممکن است شخصی از انجام ساده‌ترین کارهای روزمره خود امتناع کند. و یا ممکن است شخصی به خودکشی فکر کند. میزان حاد بودن افسردگی در جلسات مشاوره افسردگی مشخص خواهد شد. از کجا بدونم دچار افسردگی شده‌ام؟

بهترین راه برای دانستن این موضوع، دریافت مشاوره 22 دقیقه ای رایگان از مجموعه صدای آرامش ساپتک است. همچنین یکی دیگر از راه‌های شناخت میزان افسردگی، تست افسردگی بک می‌باشد.

هزینه مشاوره و درمان افسردگی چقدر است؟

هزینه مشاوره افسردگی بستگی به نوع مشکل و چالشی که فرد با آن مواجه شده متفاوت است، برای دریافت اطلاع دقیق از نحوه محاسبه قیمت جلسات مشاوره روانشناسی افسردگی و رزرو وقت مشاوره می‌توانید با شماره 1505 30 91 – 021 تماس بگیرید.

نحوه برگزاری جلسات مشاوره افسردگی چگونه است؟

مشاوره افسردگی در مرکز مشاوره صدای آرامش ساپتک، بصورت آنلاین، تلفنی و حضوری برگزار می‌شود. شما می‌توانید با فرم‌هایی که در صفحات موجود است، با مشاوران ما در ارتباط باشید.

آیا شما تست افسردگی هم انجام می دهید؟

بله – اولین مرحله خدمات مشاوره صدای آرامش، انجام تست افسردگی است تا در صورت مثبت بودن جواب تست، فرآیند مشاوره افسردگی آغاز شود.

مشاوره افسردگی تلفنی رایگان چگونه انجام می شود؟ در مشاوره تلفنی افسردگی، شما به صورت تلفنی با مشاور افسردگی رایگان ارتباط برقرار می کنید و نشانه های تغییر در رفتار و سبک زندگی خودتان را بیان می کنید. بدین ترتیب فرآیند مشاوره تلفنی افسردگی برای شما آغاز می شود.

21 دیدگاه در “مرکز تخصصی درمان و مشاوره افسردگی

  1. سارا گفت:

    سلام ممکنه روانشناس واسه افسردگی معرفی کنید که اطلاعاتش بروز باشه من هر روانشناسی که میرم بعد ۶ ماه تراپی به حالت قبل برمیگردم نمیدونم باید چیکار کنم😓کسی میتونه یه روانشناس خفن معرفی کنه بهم؟

    1. رقیه صفائی گفت:

      سلام دوست عزیز
      روانشناسان متخصص افسردگی مجموعه صدای آرامش در این صفحه معرفی شدند، می‌توانید تجربیات و سوابق و تخصص هر کدام را در صفحه مربوط مشاهده کنید و سپس اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

  2. مریم گفت:

    من خیلی وقت ها دلم میگیره و همش بغض دارم دلم میخاد گریه کنم چون زندگی خیلی سختی داشتم البته همیشه خودم رو شاد نشون میدم در صورتی که اصلا اینجوری نیستم
    میخاستم برم مشاوره فکر میکنم که تاثیری نداره بنظر شما مشاور چه کمکی میتونه به من بکنه؟

    1. رقیه صفائی گفت:

      شما حق دارید که احساسات خود را بیان کنید ولی تداوم حال بد باعث افت روحیه و کاهش کیفیت زندگی شما میشود. من فکر می‌کنم که مشاوره روانشناسی می‌تواند به شما کمک کند تا با مشکلات و چالش‌های زندگی خود بهتر کنار بیایید و همچنین می‌تواند شما را در رویارویی با افسردگی، اضطراب، خودکم‌بینی، تنهایی، ناراحتی و سایر احساسات منفی یاری کند.

  3. زهره گفت:

    سلام. من الان در دوره درمان این مرکز هستم. بهتون پبشنهاد میدم که حتما از این مجموعه کمک بگیرید و حتما سریعا روند درمان رو شروع کنید. تا کمتر اذیت بشید.

  4. زهرا موسوی گفت:

    سلام. من حدوده 8 ماه پیش با این مرکز آشنا شدم. اون موقع بدترین حال روحیو داشتم. از مشاورین خوب این مجموعه ممنونم که به من در راه کمک کردن

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام.وقت بخیر.
      خوشحال هستیم که از روند درمانی رضایت داشتید.

  5. طاها گفت:

    سلام. من 15 سالمه و همیشه حالت افسردگی داشتم. حدود 8 سالگی هم یک دوره فعال شد. اما با دارو مشکل حل شد. اما الان برگشته و شدتش نسبت به قبل بدتر شده. میشه بگید چیکار کنم. مشکل کامل حل بشه ؟

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام. وقت بخیر.
      به احتمال زیاد شما این مشکل رو به صورت ژنتیکی با خودتون دارید. برای حل این مشکل هم نیاز به روانشناس و هم روانپزشک هست. اما امکان برگشتش برای شما وجود داره

  6. علی رستگار گفت:

    سلام. حدود 2 سال پیش دختری که دوسش داشتم ولم کرد و رفت. دقیقا از اون موقع حالم بده و امید ندارم. کمتر میرم سرکار و همش تو گلوم بغض حس میکنم. کارم شده تو خونه نشستن فقط. کمکم کنید دیگه واقعا نمیکشم.

    1. حانیه پایداری گفت:

      سلام. وقت بخیر
      شما دچار افسردگی اساسی هستید. و باید سریعا روند درمانی و دارو درمانی رو پیشی بگیرید تا از بدتر شدن اوضاع جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *