بروزترین شعارهای انتخاباتی

بروزترین شعارهای انتخاباتی

فهرست مطالب

شعارهای انتخاباتی یکی از ابزارهایی هستند که در هر انتخاباتی به کار گرفته می‌شوند. این شعارها می‌توانند پایگاهی برای اینکه چگونه از رقبا پیشی بگیرید، فراهم کنند. برای پیروزی در هر انتخاباتی باید یک شعار نوین و بروز داشت.البته این شعار نوین و بروز باید با کمک مشاوران و با دقت و هوشمندانه انتخاب شود. در این مقاله، به بررسی بروزترین شعارهای انتخاباتی و اهمیت آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

بروزترین شعارهای انتخاباتی چیست و چه اهمیتی دارد؟

بروزترین شعارهای انتخاباتی، شعارهایی هستند که بـه‌صـورت مسـتقیم و غیرمستقیم منجر به القای یک تفکر مثبت و پیش‌زمینه‌ای از برنامه‌های نامزد انتخاباتی می‌شود و شامل رساندن و شناساندن آن بـه بطن جامعه و تک‌تک افراد با هدف ایجاد حس اعتماد در آن‌ها بـه‌منظـور ترغیب در مشارکت انتخاباتی و گرفتن رای مثبت مردم است، بنابراین اهمیت زیادی برای عموم جامعه و به‌خصوص نامزدهای انتخاباتی دارد.

 

بروزترین شعارهای انتخاباتی چیست و چه اهمیتی دارد؟

 

اما اهمیت این شعارها زمانی روشن می‌شود که ایده‌های اصلی کاندیدا را به خوبی بازتاب دهد و از آن‌ها حمایت کند. همچنین، شعارهای نامزدهای انتخابات باید در راستای آینده‌ی جامعه و حل مشکلات آن‌ها باشد. شعارهای انتخاباتی باید قابل یادآوری و شنیده شدن، باشند و برای جذب رای دهندگان موثر باشند.

یک شعار انتخاباتی خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

به گفته کارشناسان مهم‌ترین ویژگی‌های یک شعار انتخاباتی که موجب افزایـش رای اعتماد برای نامزدهای انتخاباتی و تاثیرگذاری آن برعموم مردم آگاه جامعه امروزی می‌شود شامل ویژگی‌های زیر است:

  • تبلیغات هدفمند و کارآمد متناسب با نیازهای جامعه و خواسته‌های رأی‌دهندگان
  • به‌روز‌بودن نوع تبلیغات و شعارها
  • تاکید بر نیاز خاص جامعه
  • تاکید بر اهداف بین المللی

 

بررسی شعار انتخاباتی دولت سیزدهم

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اسلامی ایران، 28خرداد سال 1400 برگزار و در آن سید ابراهیم رییسی به‌عنوان هشتمین رییس‌جمهور ایران انتخاب شد. دولت سیزدهم با شعار ایران قوی، رونق تولید را از مهم ترین اولویت‌های کشور می‌داند.
آیت الله رئیسی که شعار خود را ایران قوی قرار داده‌ بود در سخنرانی خود تاکید داشت، تولید از مولفه‌های مهم استقلال و قدرت در کشور است و دولت سیزدهم بدون تردید، رونق تولید را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های امروز کشور می‌داند. دولت سیزدهم شعار ایران قوی، رونق تولید را بر اساس برنامه‌های خود و نیازها و کمبودهای کشور که یکی از مهم‌ترین آن‌ها اشتغال‌زایی می‌باشد نوشته است.

مقاله پیشنهادی: لزوم داشتن مشاوره انتخاباتی

شعارهای انتخاباتی موفق

نمونه‌هایی از شعارهای موفق درتاریخ ایران را بررسی می‌کنیم.

شعار ابوالحسن بنی‌صدر که پس از پیروزی در انتخابات شعارش در صدر امور اجرایی قرارگرفت، او در پوسترهای تبلیغاتی به عنوان فردی معرفی‌شد که به دنبال وحدت‌ ملی، بازسازی اقتصادی و تامین امنیت جامعه است.(زندگی خوب برازنده ایرانی)

نفر بعدی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود که چند ماه پیش از رئیس جمهور شدن او اتفاقات مهمی رخ داد. با درگذشت امام خمینی، آیت‌الله خامنه‌ای از سوی مجلس خبرگان رهبر ایران شد و با حذف مقام نخست وزیری همه وظایف اجرایی بر عهده رییس‌جمهور قرار گرفت. در این میان جنگ ایران و عراق هم به پایان رسیده بود و اقتصاد ایران و شرایط باعث شد انتخاب شعار در زمینه بازسازی اقتصاد بهترین شعار ممکن برای هدف‌گذاری و جلب اعتماد مردم باشد.( پول نفت باید سر سفره مردم دیده شود)

 

شعار انتخاباتی یا اسلوگان چیست

 

شعار محمود احمدی‌نژاد در این دوره انتخابات که در سال 1384 برگزار شد تبلیغات نامزدهای انتخاباتی به وضوح متمرکز بر وعده‌های اقتصادی و توزیع مستقیم پول میان مردم بود و این موضوع بر روی عموم مردم تاثیر زیادی داشت و شعار آن مرد با نان می‌آید شعار محسن رضایی در آن دوره بود. با توجه به شرایط اقتصادی در آن دوره و فروش نفت، هوشمندانه‌ترین شعار برای انتخابات اقتصاد و بازسازی اقتصاد بود که بازخوردهای زیادی داشت.
از نمونه شعارهای موفق محمد باقر قالیباف بود که بهبود معیشت مردم را در شعارهایش هدف قرار داده بود.

شعار تبلیغاتی چیست؟

شعار تبلیغاتی وسیله‌ای برای تعامل است، و نمی‌توان آن‌را بدون هیچ قاعده و اصولی نوشت. و باید برنامه‌ریزی شده و بر اساس نیازها و خواسته‌های مردم باشد. شعار تبلیغاتی به نوعی بازاریابی سیاسی است و اهمیت زیادی در معرفی کاندید به مخاطبان دارد. از طرفی هرشهری نیاز به اعضایی در شورای شهر دارد تا مشکلات مردم و آن شهر را به خوبی بشناسد و در راستای حل آن‌ها بکوشد. شعار تبلیغاتی ممکن‌است برای انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات مجلس، شورای شهر، شورای روستا، شورای دانش اموزی و … مورد نیاز واقع شود. شعار باید بر اساس نوع انتخابات به درستی انتخاب شود.

 

تیم مشاوره ساپتک ایرانیان

همین امروز با ما تماس بگیرید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما در هر زمان هستند. 

 

بررسی دقیق‌تر انواع شعارهای انتخاباتی

  • انتخابات ریاست جمهوری: از آن جایی که این انتخابات شامل کل کشور و مردم می‌شود باید بسیار حساب شده وحتما بر اساس برنامه‌ها و اهداف دولت برای بهتر شدن  پیشرفت کشور باشد. برای نمونه شعار فردای بهتر برای ایران اسلامی(توسعه اقتصادی).
  • انتخابات شورای شهر: هر شهری نیاز به اعضایی در شورای شهر دارد تا مشکلات مردم را به خوبی بشناسد و در راستای حل آن‌ها تلاش کند. اگر در شعار خود مفاهیم و کلماتی غیر از اهدافی که دارید ذگر کنید، رای دهندگان را دچار گمراهی می‌کنید. برای نمونه صداقت، تعامل، تلاش جهت شهری اباد.
  • انتخابات شورای روستا: از انجایی که وظایف اختیارات شوراهای روستا نظارت و پیگیری بر حسن اجرامصوبات شورای اسلامی روستا و همچنین ارایه پیشنهاد جهت رفع کمبودها و نیازها و بهبود مشکلات به مراجع ذیربط است، بنا براین شعار باید بر اساس مشکلات روستا و در جهت رفع آن‌ها باشد.
  • شورای دانش آموزی: شورای دانش‌آموزی برای ارایه عملکردی هرچه بهتر در راستای همکاری با آموزش و پرورش وظایفی را بر عهده دارد بنابراین کاندید باید بر اساس نیازهای دانش‌آموز‌ها و کمبودهای مدرسه شعار خود را انتخاب کند. برای نمونه “به عمل کار برآید، به سخنرانی نیست”.

نتیجه گیری

همانطور که گفتیم بروزترین شعارهای انتخاباتی، شعارهایی هستند که نیازهای مردم کشور و هدف‌های سیاسی در آن دنبال شود. پس در هر انتخاباتی مهم است که برای انتخاب یک شعار هدفمند، ساعت‌ها و روزها وقت گذاشته شود تا باعث برنده شدن کاندید شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

مشاوره رایگان